Den teknologiske utviklingen har gått, og fortsetter å gå hurtig fremover innen Kasse & butikk. En utvikling vi aktivt tar del i, og promoterer.

Gode løsninger i butikken er både penger tjent, og penger spart! 

Bruk PC som kasse

Det finnes flere løsninger på markedet som er direkte integrert mot 24Sevenoffice. Vil vil kanskje spesielt fremheve PCKasse som en utmerket integrasjonsløsning. Sammen med vår partner toTALL kan vi tilby en komplett pakke innenfor alt du trenger for å selge varene dine, ha kontroll på varebeholdningen og ha alle tall integrert med 24Sevenoffice.

references-2048-2

PCKasse er et gjennomført, moderne butikkdatasystem basert på PC med touchskjerm. Systemet er driftssikkert, stabilt og ikke minst enkelt å bruke.

“Beinsolid” integrasjon

Med integrasjonen mellom 24SevenOffice og PCKasse får brukeren et direkte oppslag av reskontro inne i kasse- eller ordrevinduet i PCKasse. Alle medarbeidere jobber visuelt i kassen, med touchfunksjoner, skanning, kvitteringsskriver og enkle søkerutiner.

Løsningen er ferdig integrert med bankterminal, og har muligheter som kontant og kredittsalg på avdeling-, prosjekt- og varenivå. I tillegg kan man med integrasjonen gjøre nyregistrering av kunder i kasse, få ut omsetningsrapport og mye mer.

Dagsoppgjøret går direkte inn til 24SevenOffice for bokføring. Bilag blir automatisk fordelt på de rette kontoene i regnskapsprogrammet i 24SevenOffice. Alt en trenger å gjøre, er i realiteten å trykke «bokfør». I samarbeid med toTALL tilbyr vi alt du trenger av utstyr, i tillegg til support og konsulenter som hjelper deg å utnytte PCKasse på best mulig måte.

Ta kontakt idag for en helt uforpliktende samtale. Kanskje kan vi bidra til å forenkle din hverdag, og samtidig redusere kostnader? 


Smart og effektivt for deg,

enklere for oss !