digiTALL leverer regnskap og regnskapstjenester på Østlandet, deriblant i Akershus, Asker, Bærum og Oslo. Vi holder til i moderne lokaler i Sandvika, Bærum.

Budsjettering 

Budsjettering og gode budsjetteringsrutiner kan være alfa og omega for en hvilken som helst næringsvirksomhet, liten som stor.

Les mer….

Fakturering 

Dette er hva som skal gi penger i kassen for deg. Ja, og nettopp derfor er denne delen av din forretningsvirksomhet så veldig viktig, noe vi tar med det største alvor.

Les mer…

Kasse og butikk 

Den teknologiske utviklingen har gått hurtig fremover på dette feltet. En utvikling vi tar del i og promoterer. Gode løsninger innenfor dette forretningsområdet er både penger tjent og penger part!

Les mer…

Lønn 

digiTALL tilbyr webløsninger fra Nettlønn som gjør det mulig for deg å gjøre lønnskjøringene selv (forutsatt nok kunnskap). Du kan også overlate til oss å gjøre jobbe, kjapt og effektivt.

Les mer…

Ordre & Lager 

Det finnes utallige eksempler på hvordan mangefull lager – og ordrestyring har brakt selv solide virksomheter i knestående. Vi baserer oss pr. i dag på ordre-lager modulen i 24Sevenoffice. Den er både enkel og effektiv.

Les mer…

Rapportering 

Gjennom vårt partnerskap med web-baserte løsninger fra 24Sevenoffice funksjoner kan vi enkelt skreddersy rapportene som gir deg beslutningsunderlag.

Les mer…

Regnskap 

Regnskap må være effektivt, for både oss og kundene. Vår plattform, 24Sevenoffice (24SO), ligger fremst på teknologi, utvikling og grensesnitt.

Les mer…

Rådgivning 

Gode råd er ikke alltid dyre, dét er vi ett godt bevis på! digiTALL kan gi deg råd om det meste som gjelder oppstart og drift og endring/opphør av forretningsvirksomhet.

Les mer…